Svarrod Direct logo Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
OM OSS INTERNASJONALT? CORE KUNDER OG KUNNSKAP MEDARBEIDERE KONTAKT LENKER
Apps - nytt gigantmarked for norske bedrifter
IPhone og AppStore kom som en lenge etterlengtet handelsplass for millioner av utviklere over hele verden for bare 18 måneder siden. Siden det har AppStore blitt til en markedsplass med 70.000 apps og 2 milliarder nedlastninger. Hva skjedde? Det var plutselig innholdet som kom til den mobile markedsplassen.
Det er teksten som selger - også på Internett
Uansett salgskanal, så er det til syvende og sist teksten som utløser salget. Det gjelder ikke minst i web marketing. Direkte markedsføring - eller direct marketing - startet med tilbudsbrev. Det er over 100 år siden, men det er fremdeles teksten som dominerer også i de nyeste direkte kanalene, nemlig E-POST, WEB OG SMS. Hvorfor er det da så få som prioriterer denne delen av kommunikasjonen? Hva med webdesign, da, er ikke det viktig? Selvsagt, slik det alltid har vært. Webdesign og webtekst danner tilsammen en helhet. Slik har det alltid vært når du skal kommunisere og selge. Internett er ikjke noe unntak.

Mannskap og kapasitet

Et fastere nettverk er etablert. Vi jobber nå med 2 erfarne tekstforfattere, 2 AD´er og 2 designere/nettdesignere. I tillegg har vi samarbeidspartnere på programmering.
2006-01-02 Les mer

Medarbeidere

Et reklamebyrå er i realiteten bare de som jobber der. Du kan fjerne vegger, tak, telefoner og datamaskiner - med du kan aldri fjerne menneskene.

For det er dem som bringer med seg kreativiteten, kompetansen, kjemien og alt det andre som skal til for å få et reklamebyrå til å blomstre.


Dagens kloke ord
Ingen kjem til fjells på flat veg (anonym nordmann)