Svarrod Direct logo Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
OM OSS INTERNASJONALT? CORE KUNDER OG KUNNSKAP MEDARBEIDERE KONTAKT LENKER
Apps - nytt gigantmarked for norske bedrifter
IPhone og AppStore kom som en lenge etterlengtet handelsplass for millioner av utviklere over hele verden for bare 18 måneder siden. Siden det har AppStore blitt til en markedsplass med 70.000 apps og 2 milliarder nedlastninger. Hva skjedde? Det var plutselig innholdet som kom til den mobile markedsplassen.
Det er teksten som selger - også på Internett
Uansett salgskanal, så er det til syvende og sist teksten som utløser salget. Det gjelder ikke minst i web marketing. Direkte markedsføring - eller direct marketing - startet med tilbudsbrev. Det er over 100 år siden, men det er fremdeles teksten som dominerer også i de nyeste direkte kanalene, nemlig E-POST, WEB OG SMS. Hvorfor er det da så få som prioriterer denne delen av kommunikasjonen? Hva med webdesign, da, er ikke det viktig? Selvsagt, slik det alltid har vært. Webdesign og webtekst danner tilsammen en helhet. Slik har det alltid vært når du skal kommunisere og selge. Internett er ikjke noe unntak.

Cannes Lions, a success in 2010 - and a new Lion for 2011: Lion for the most effective campaign

Terry Savage was for many years the CEO of Cannes Lions. He is now chairman of the IAF (International Advertising Festivals), the company which owns the Cannes Lions, the EuroBest, the Dubai Lynx and Spikes Asia.
2010-07-11 Les mer

En utrolig kunnskapskilde hvis du skal gjøre business internasjonalt

http://www.doingbusiness.org/
Denne linken er sakset fra Currents & Crossroads fra DMA i USA
2008-01-13 Les mer

Den nye kunden og Den nye markedsføreren i Cannes Lions Direct 2005

Cannes Lions Direct 2005 foregår fra 19. - 22. juni, og er en kombinasjon av presentasjoner, nettverking og prisutdeling innenfor bl.a DM. De store byråkjedene har sammen med Federation of European Direct Marketing (FEDMA) i Brussel att sammen et seminarprogram. FEDMA´s presentasjon vil bli holdt av Patou Nuytermans med en introduksjon fra Øystein Svarød, Vice Chairman, FEDMA.
2005-02-16 Les mer...

Internasjonalt ?

Det ville være nokså misvisende å kalle Svaröd Direct for et internasjonalt konsern, med de assosiasjoner det medfører. Men det er menneskene det kommer an på.

Menneskene som jobber sammen her, har jobbet i Norges og Europas desidert ledende byråer på både dialogmarkesføring og åpne medier.

Vi har også en bred kontaktflate både ut mot Europa og i USA, gjennom styreverv i Federation of European Direct Marketing (FEDMA) og som foredragsholder i ulige internasjonale fora.

Vi kan gi råd og bistå hvis du tenker deg utaskjærs. Vårt nettverk er ditt nettverk. Vi kan også levere internasjonale løsninger, dvs tekst på flere språk og kommunikasjon som kan krysse grenser. Det er ikke all norsk humorkommunikasjon som er like forståelig i andre markeder.

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev? Fyll ut.
E-post:
»

Dagens kloke ord
Ingen kjem til fjells på flat veg (anonym nordmann)