Svarrod Direct logo Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
OM OSS INTERNASJONALT? CORE KUNDER OG KUNNSKAP MEDARBEIDERE KONTAKT LENKER
Apps - nytt gigantmarked for norske bedrifter
IPhone og AppStore kom som en lenge etterlengtet handelsplass for millioner av utviklere over hele verden for bare 18 måneder siden. Siden det har AppStore blitt til en markedsplass med 70.000 apps og 2 milliarder nedlastninger. Hva skjedde? Det var plutselig innholdet som kom til den mobile markedsplassen.
Det er teksten som selger - også på Internett
Uansett salgskanal, så er det til syvende og sist teksten som utløser salget. Det gjelder ikke minst i web marketing. Direkte markedsføring - eller direct marketing - startet med tilbudsbrev. Det er over 100 år siden, men det er fremdeles teksten som dominerer også i de nyeste direkte kanalene, nemlig E-POST, WEB OG SMS. Hvorfor er det da så få som prioriterer denne delen av kommunikasjonen? Hva med webdesign, da, er ikke det viktig? Selvsagt, slik det alltid har vært. Webdesign og webtekst danner tilsammen en helhet. Slik har det alltid vært når du skal kommunisere og selge. Internett er ikjke noe unntak.

Mobilmarkedsføring som vi kjenner den er død

Den tradisjonelle markedsføringen via mobiltelefon er død. Glem all opt-in and opt-out problematikk. Med iPhone/iTouch kan du nå kunder og potensielle kunder på en helt ny og virkelig interessant måte - og de liker det. En app kan brukes til absolutt alt digitalt, som CRM, som en katalog, som salg, som informasjon, som PR, som sosiale medier, som TV-reklame, som DM og E-Post. Dette er den nye kommuniksjonsflaten.

Har du sett at tyngdepunktet har flyttet på seg?

Helt til nå har broadcast TV vært motoren i alle typer reklame og markedsføring. Men så kom Internett. Først som en skjør boble - som sprakk så det suste. Etter sprekken har Internett bygget seg møysommelig opp og omfavner nå på mange måter alle tradisjonelle kanaler - også TV.
2009-06-03 Les mer

Some constants in the world of online marketing by John Reinan, MinnPost

Modern online marketing is less than 10 years old, and the rules are being rewritten every day. I was reminded of this at an excellent seminar in Minneapolis last week presented by the Online Marketing Connect Institute.

For the average marketer, trying to get one\'s brain wrapped around the online world can be dizzying. Should you be concerned with e-mail, social media, search engine optimization, demand generation, analytics or any of a dozen other topics?
2009-06-16 Les mer

The Growing Dimensions of Content Writing in India

Initially content writing in India, used to be associated with the print media and then for the advertising industry. But today, it is more linked up with the interactive media and is basically referred as writing for the web. ...
Linkroll - http://www.linkroll.com/index.php
2009-06-10 Les mer

Tarantell - ny adresse og ny partner

I Påsken flyttet Svaröd Direct AS til Grev Wedels Plass 5 i lokaler sammen med Tarantell, et av Norges ledende IT- og webkommunikasjonsselskaper.
2009-04-24 Les mer

En utrolig kunnskapskilde hvis du skal gjøre business internasjonalt

http://www.doingbusiness.org/
Denne linken er sakset fra Currents & Crossroads fra DMA i USA
2008-01-13 Les mer

Se opp for kyllinger i andedrakt!

Hva i all verden skal en annonsør tro nå til dags? Er ikke et reklamebyrå et reklamebyrå? Og får jeg ikke det samme reklameproduktet - mer eller mindre - overalt? De sier jo alle at de er best på både det ene og det andre. De snakker om integrasjon og de snakker om emosjoner og historiefortelling og corporate religion. Religion?!
Hva med penger?
2007-10-09 Les mer

Neste stopp - Karihaugen

I løpet av noen måneder har Svaröd Direct flyttet til Karihaugen, nærmere bestemt Karihaugveien 89 (Solér-bygget, for de lokalkjente). Dette er en samlokalisering med Max Marketing Gruppen (www.maxmarketing.no) som til sammen omfatter bedrifter som dekker hele verdikjeden i fysisk og digital DM.
2007-09-24 Les mer

Kurs i kreativitet og tekst! Confex arrangerer kurs 8. mai.

Hvorfor skal du plassere et bilde i en DM-brosjyre øverst til venstre? Hvorfor må du være kjappere i en E-Post? Hva er likheten mellom digital- og papirkommunikasjon? Hvorfor er DM reklamebransjens Paralympics? Dette er et kurs for praktikere, som gir deg en grundig innføring i viktige grunnregler i DM krydret med artige detaljer fra et innholdsrikt reklameliv.
2007-05-07 Les mer

Teksten! Det er teksten som teller! Kurs hos Pronorm!

Pronorm er salgsorganisasjon for norske standarder. Det kan være opplagte standarder, som norske byggstandarder. Men det kan være vanskeligere områder
2007-02-18 Les mer

I juryen i DUBAI LYNX

Dubai Lynx er en ny reklamefestival, arrangert av IAF, som også arrangerer Cannes Lions-festivalen og Eurobest. MENA-regionen (Middle East & North Africa) er et vekstområde, som i økende grad fokuserer på kommunikasjon og reklame. Øystein Svarød er invitert til å sitte i Direct & Interactive-juryen. Juryformann er Fred Koblinger, som også har ledet samme kategori i Cannes Lion Direct.
2007-01-18 Les mer

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev? Fyll ut.
E-post:
»

Dagens kloke ord
Ingen kjem til fjells på flat veg (anonym nordmann)