Svarrod Direct logo Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
OM OSS INTERNASJONALT? CORE KUNDER OG KUNNSKAP MEDARBEIDERE KONTAKT LENKER
Apps - nytt gigantmarked for norske bedrifter
IPhone og AppStore kom som en lenge etterlengtet handelsplass for millioner av utviklere over hele verden for bare 18 måneder siden. Siden det har AppStore blitt til en markedsplass med 70.000 apps og 2 milliarder nedlastninger. Hva skjedde? Det var plutselig innholdet som kom til den mobile markedsplassen.
Det er teksten som selger - også på Internett
Uansett salgskanal, så er det til syvende og sist teksten som utløser salget. Det gjelder ikke minst i web marketing. Direkte markedsføring - eller direct marketing - startet med tilbudsbrev. Det er over 100 år siden, men det er fremdeles teksten som dominerer også i de nyeste direkte kanalene, nemlig E-POST, WEB OG SMS. Hvorfor er det da så få som prioriterer denne delen av kommunikasjonen? Hva med webdesign, da, er ikke det viktig? Selvsagt, slik det alltid har vært. Webdesign og webtekst danner tilsammen en helhet. Slik har det alltid vært når du skal kommunisere og selge. Internett er ikjke noe unntak.
Haga Golf – første ute med egen app 2010-07-11
Sport og markedssjef i Haga Golf, Cathrine Gamborg, har det siste halvåret jobbet for å realisere en drøm om å være den første golfklubben i ”verden” med en egen App.
Vi ser at dette vil bli stort og vil gjerne være først ute for våre medlemmer og selvsagt også for å kunne yte gjestespillere best mulig service og en spesiell golfopplevelse. Som en golfklubb med begrensede budsjetter måtte vi legge hodet i bløt når det gjaldt finansieringen. Ideen med salg av annonseplass inne i appen hadde vi faktisk på plass før Apple selv lanserte sitt iAd-konsept.
For selv om en app er enkel og svært brukervennlig, ligger det mye planlegging, utvikling og datautvikling bak. Samarbeidspartnere for Haga Golf har vært Svaröd Direct på den konseptuelle forretningsutviklingen og Nimble AS på programmering og datautvikling.
Appen er ment å være et verktøy for alle som ønsker å spille golf på Haga og som ønsker å få nyheter fra Haga rett inn på Iphonen.
Haga Golf app inneholder følgende hovedelementer:
Baneguide med protips fra klubbens Headpro, Tom Hestø, for hvert av de 27 hullene.
Digitalt Scorekort som er meget oversiktlig og gir deg Spillehandicap ut i fra den banesammensetningen du har valgt og slope tabeller. Appen gir deg resultat hele veien – både i slag og Stableford poeng.
Du kan registrere dine golfvenner med navn, Hcp og bilde, noe som gjør appen svært personlig.
Klubbens turneringskalender m/ link til startlister og resultater
Vi har egen Innlogging til Golfbox, som er Golfforbundets offisielle bookingsystem, dvs. at du i praksis kan booke starttid direkte fra telefonen.
Nyhets feed fra www.hagagolf.no
Dagens meny fra Haga restaurant – café delen
Her er mange godbiter, både for golfere og for andre som er interessert. Appen er gratis og kan lastes ned fra AppStore.
Vi ønsker å få den ut til flest mulig, sier en stolt Gamborg, - det øker verdien for annonsørene. Vi har allerede de største på plass, men Haga Golf har 27 hull og vi har plass til en annonsør på hvert eneste hull, frister markedssjefen, - her når nemlig annonsøren direkte fram til en av Norges mest attraktive og beslutningsdyktige målgrupper. I realiteten kan appen fungere som et svært presist CRM-verktøy.
Reklameplass i form av banner og egne app-sider er tilgjengelige. Førstemann til mølla.
Dette er en brukervennlig Iphone App, som vi i Haga Golf håper du som medlem/gjest vil sette pris på. Dette er første versjon, og basert på tilbakemeldinger fra våre brukere, vil vi jobbe med å øke funksjonaliteten ved oppdateringer som kommer.
For nærmere informasjon:
Cathrine K Gamborg, Haga Golf, telefon: 410 27 811
Øystein Svarød, Svaröd Direct, telefon: 908 44 208
Kolbjørn Bredrup, Nimble AS, telefon: 920 10 690
Link for nedlastning her