Svarrod Direct logo Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
OM OSS INTERNASJONALT? CORE KUNDER OG KUNNSKAP MEDARBEIDERE KONTAKT LENKER
Apps - nytt gigantmarked for norske bedrifter
IPhone og AppStore kom som en lenge etterlengtet handelsplass for millioner av utviklere over hele verden for bare 18 måneder siden. Siden det har AppStore blitt til en markedsplass med 70.000 apps og 2 milliarder nedlastninger. Hva skjedde? Det var plutselig innholdet som kom til den mobile markedsplassen.
Det er teksten som selger - også på Internett
Uansett salgskanal, så er det til syvende og sist teksten som utløser salget. Det gjelder ikke minst i web marketing. Direkte markedsføring - eller direct marketing - startet med tilbudsbrev. Det er over 100 år siden, men det er fremdeles teksten som dominerer også i de nyeste direkte kanalene, nemlig E-POST, WEB OG SMS. Hvorfor er det da så få som prioriterer denne delen av kommunikasjonen? Hva med webdesign, da, er ikke det viktig? Selvsagt, slik det alltid har vært. Webdesign og webtekst danner tilsammen en helhet. Slik har det alltid vært når du skal kommunisere og selge. Internett er ikjke noe unntak.

Ny metode for analyse av digitalt innhold og kvalitet

Innholdet er i ferd med å bli et prioritert område i den digitale kommunikasjonen. Det er på høy tid. Internett står i fare å bli kvalt av kjedelig og uprofesjonelt innhold. Vi har tenkt ut en prosess som kan være praktisk og håndterbar. Og også som involverer de som er involvert i bedriftens digfitale kommunikasjon, enten det er et nettsted, e-handel eller annet.

Controlled Relations Management - vår egen modell

Etter mange år med kompliserte modeller, syntes vi det var tid for å finne vår egen, enkle modell.

Skaff kunder, hold på kundene, selg mer til dem og øk både lønnsomhet og livslengde på kundene.

Vi har satt det i et system som vi kaller CORE® - Controlled Relationship Management.


Dagens kloke ord
Ingen kjem til fjells på flat veg (anonym nordmann)